3 μόλις υλικά για ένα τόσο δροσερό και κομψό γλύκισμα. Πολύ ελαφρύ και δροσερό ζελέ που θα φτιάξετε σε 3 μόλις λεπτά και μετά θα το σερβίρετε σαν επιδόρπιο μετά από ένα δείπνο ή θα το απολαύσετε μετά από ένα μεσημεριανό υπνάκο. Ξέρετε, από αυτούς τους κλεφτούς, τους καλοκαιρινούς…
Υλικά για 4 άτομα
- 1 φάκελο ζελέ κεράσι του εμπορίου
- 250ml γάλα καρύδας πολύ κρύο
- Φρέσκα κεράσια για τη διακόσμηση
Εκτέλεση
- Διαλύετε το περιεχόμενο του φακέλου σε 200ml καυτό νερό.
- Προσθέτετε το γάλα της καρύδας (είναι καλύτερα να το έχετε από την προηγούμενη στο ψυγείο) και ανακατεύετε καλά.
- Μοιράζετε το μίγμα σε 4 ποτήρια και τα αφήνετε στο ψυγείο να παγώσει και να πήξει καλά το ζελέ.
- Σερβίρετε τα διακοσμώντας με ολόκληρα κεράσια.
1 comment
παρα πολυ ωραια συνταγη!! το γαλα καρυδας αυτο που ειναι στο τσιγκινο κουτακι παιρνουμε ή στο χαρτινο που πινουμε??? ευχαριστω πολυ