|
ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

O Μεγαλύτερος Μπιροδιαγωνισμός έχει νικητές

BEER01

Δεν ξέρω αν το μάθατε, αλλά ο διαγωνισμός #LoveBeerGR της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας ολοκληρώθηκε και ύστερα από την καταμέτρηση περισσότερων από 900 ψήφων, οι νικητές αναδείχτηκαν και είναι οι παρακάτω:

#3 nickwader - Νικολέττα Φιλιππίδη (κέρδισε ένα ψυγείο με μπίρες)

#2 dim_karagianni - Δήμητρα Καραγιάννη (κέρδισε μια φωτογραφική μηχανή)

#1 theocal - Θοδωρής Καλλίτσης (κέρδισε ένα iPhone 5)

 Δείτε και τις φωτογραφίες τους που έκλεψαν στιγμούλες από το καλοκαίρι που πέρασε και τις απαθανάτισαν...

theocal (1)

dim_karagianni (1)

nickwader (1)

Από το Δελτίο Τύπου:

Μπίρα, δημιουργικότητα και φωτογραφία πάνε μαζί! Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου σε εορταστικό κλίμα και με την παρουσία πολλών φίλων της μπίρας  πραγματοποιήθηκε το party λήξης της πρωτότυπης έκθεσης φωτογραφίας Love Beer της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στο χώρο του Bios. Με την Μαίρη Συνατσάκη στο ρόλο της οικοδέσποινας, αναδείχθηκαν και βραβεύθηκαν  οι 3 μεγάλοι νικητές του πρώτου «μπιρένιου» διαγωνισμού φωτογραφίας που έγινε μέσω του Instagram.

Ο διαγωνισμός Love Beer  «έτρεξε» για 2 περίπου μήνες. Αρχικά οι instagrammers  κλήθηκαν να αποτυπώσουν τις δικές τους μοναδικές στιγμές, παρέα με τις αγαπημένες τους μπίρες και να τις μοιραστούν  στο hashtag #lovebeergr. Στη συνέχεια η 5μελής κριτική επιτροπή ξεχώρισε τις 30 καλύτερες, ανάμεσα σε περισσότερες από 1.150 φωτογραφίες. Τα 30 έργα εκτέθηκαν στο χώρο του Bios για περισσότερες από δύο εβδομάδες δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να  ψηφίσει την αγαπημένη του φωτογραφία και να αναδείξει τους νικητές!

Μέσα σε αυτό το διάστημα η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη καθώς συγκεντρώθηκαν περισσότερες από 900 ψήφοι! Τα έργα τα οποία ξεχώρισαν συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους ήταν του Θοδωρή Καλλίτση (@teocal)  ο οποίος κέρδισε ένα iphone 5, της Δήμητρας Καραγιάννη (@dim_karagianni) η οποία κέρδισε μία φωτογραφική μηχανή Samsung Galaxy Camera και της Νικολέττας Φιλιππίδου (@nickwader) η οποία κέρδισε ένα ψυγείο με μπίρες της αρεσκείας της από  την πλούσια γκάμα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Επίσης, όλοι οι φιναλίστ έλαβαν ως αναμνηστικό δώρο ένα κάδρο με το έργο τους για να τους θυμίζει τη δική τους αγαπημένη στιγμή μπίρας.

«Οι Έλληνες χρήστες του Instagram, απέδειξαν την αγάπη τους για την μπίρα αποτυπώνοντας τις αγαπημένες τους στιγμές με μπίρες σε καταπληκτικές φωτογραφίες. Αυτό είναι το καλύτερο δώρο για την γιορτή  των 50 της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας!» Μηνάς Μαυρικάκης, Διευθυντής Επικοινωνίας & Εταιρικών Σχέσεων Αθηναϊκής Ζυθοποιίας

Η έκθεση φωτογραφίας εντάσσεται στο πρόγραμμα “Love Beer” της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας για την ανάπτυξης της κατηγορίας της μπίρας και στις ενέργειες για τον εορτασμό των 50 χρόνων παρουσίας της εταιρίας στην Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.lovebeer.gr.

 

σχολιάστε