|
ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Ένας διαγωνισμός φωτογραφίας στο Instagram που μας εμπνέει

beerstagram

Μπίρα και καλοκαίρι πάνε καλύτερα μαζί, αφού τώρα το καλοκαίρι μια μπίρα την ανοίγεις πιο εύκολα και παντού. Στο μπαλκόνι εκεί που προσπαθείς να βρεις λίγη δροσιά μόνος ή με την παρέα σου. Εκεί που σερφάρεις μέσα από τα πλήκτρα του υπολογιστή ή του τηλεφώνου σου. Στην παραλία στο beach bar μέσα στην καλοκαιρινή ντάλα, στην ταβέρνα κάτω από τα αρμυρίκια, στο αγαπημένο σου μπαρ το βράδυ εκεί που κάνεις διάλειμμα από το χορό για να πιεις μια δροσερή γουλιά, εκεί που διαβάζεις το βιβλίο σου στην αιώρα…

Την ανοίγετε που την ανοίγετε, δεν την τραβάτε και καμιά καλλιτεχνική φωτογραφία να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό φωτογραφίας στο Instagram με θέμα την μπίρα; Τον διοργανώνει η Αθηναϊκή Ζυθοποιία με αφορμή τα 50 χρόνια της και, πού ξέρετε, μπορεί να κερδίσετε ωραία δώρα. Αφήστε την μπίρα λοιπόν να γίνει ο εμπνευστής του καλλιτέχνη που κρύβετε μέσα σας και επιδοθείτε σε πολλαπλά κλικ. Τα καλύτερά σας ανεβάστε τα στο Instagram χωρίς να ξεχάσετε να βάλετε το hashtag #lovebeergr για να μπορείτε να έχετε συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Ο διαγωνισμός #lovebeergr στο Instagram θα τρέξει μέχρι τις 30 Αυγούστου. Στη συνέχεια μια κριτική επιτροπή θα επιλέξει τις 30 καλύτερες φωτογραφίες, και αυτές θα τυπωθούν και θα εκτεθούν σε εκθεσιακό χώρο στα τέλη του Σεπτέμβρη. Θα υπάρξουν events, πάρτι και happenings στο χώρο της έκθεσης, θα μπορείτε να πάτε να δείτε τις φωτογραφίες και να απολαύσετε μπίρα, ωραία πράγματα. Οι τρεις δημοφιλέστερες φωτογραφίες θα κερδίσουν πλούσια δώρα, ενώ οι δημιουργοί των 30 φωτογραφιών θα πάρουν δώρο το τυπωμένο έργο στο σπίτι τους. Περισσότερες πληροφορίες και τους όρους του διαγωνισμού θα βρείτε εδώ.

Ακόμα να σας κάνει κλικ; Για να σας δω…

 

 

σχολιάστε